WIJNKASTEN

Onze eerste klimaatkast kocht Marc ongeveer 10 jaar geleden, een EuroCave Kleine Pure met zwarte deur. Deze hebben we inmiddels ingeruild voor een 1-zone klimaatkast met glazendeur. In deze kast ligt alles op bewaartemperatuur. En nee, het is geen geheim dat Marc elke dag even gaat kijken en elk plateau kritisch naloopt.

Marc weet niet beter dan werken met de beste kasten, EuroCave klimaatkasten, hij plaatst ze regelmatig in woonkamers, keukens, kelders of in de garage. Ook hebben we ervaring met kasten inbouwen, maar ook kan Marc meedenken bij het (ver)bouwen van wijnkelders.

EuroCave is de nummer 1 in wijnkasten en wereldwijd de eerste keuze van wijnliefhebbers en wijnprofessionals. Geen wijnkast regelt de temperatuur zo nauwkeurig én is zo stil als die van EuroCave.  De klimaatkasten zijn handgemaakt. Na fabricage wordt iedere kast uitvoerig getest voordat deze de fabriek verlaat. Daarnaast hebben de kasten het “Origine de France” label en is het dus een Europees kwaliteitsproduct.

Naast klimaatkasten maken we vaak ook toffe combinaties met verschillende rekkensystemen van EuroCave. Om bijvoorbeeld de (lege) speciale kisten een mooi plekje en tegelijkertijd een functie te geven. Of losse flessen waar u het meest trots op bent het beste plekje te kunnen geven in een stijlvol wijnrek. 

Het ligt aan uw behoefte en wensen welke klimaatkast wij aanraden. We komen graag bij u thuis of op de zaak kijken voor een passend voorstel.